Arkadaş İlanları
İLAN VERMEK İÇİN TIKLAYIN
sami054361844** Erkek, 48 Yaşında, İstanbul

TEK GECELIK BİR GUNLUK İLİŞKİMerhaba saklamaya gerek yok BUraya değisik bayan ARKADAŞLAR tanımak ve SEKS Sevişmek için uye oldum NİC kimde TELEFON num yazıyo son ıkı gözukmuyoo 1+++++5 koyarsanız bana ulasabılırsınız siz değerli HANIMLARIN fantazılerını gercekleştırmek çook ısterım

05 Eylül 2014 Cuma - 19438 Görüntülenme PROFİLİNE GİT

Yorum Yapın

Mesajınız
yok
ufuk 24 Eylül 2024 Salı

merhaba yaşım 29 rentacar araç kiralatma işi yapıyorum ankara diyarbakırda yaşıyorum seyahat engelim yok 24- 40 yaş arası bayanlar yazmaları tercihimdir boz sakallı sarışın saçlı birisiyim sempatikliğimle sevilen bir insanım sevgiler selamlar :)

yok
hasan 21 Eylül 2024 Cumartesi

elazığda yaşıyorum bayan arkadaş arıyorum 31 yaşında yalnız yaşıyorum düşünenler bana ulaşabilir. yeni üye oldum umarım güzel şeyler olur :) herkese hayırlı günler...

sevgi 18 Eylül 2024 Çaramba

hayatımı paylaşabileceğim, karşılıklı sevgi ve saygı üzerine kurulu, güven dolu bir ilişki arıyorum. Birlikte hem eğlenip hem de hayatın zorluklarını aşabileceğimiz, dürüst ve samimi bir yol arkadaşı arıyorum. Güzel anılar biriktirmek, hayatın her anını birlikte keşfetmek ve sağlam bir bağ kurmak isteyen bir bayanla tanışmak istiyorum. Eğer sen de hayatı paylaşabileceğin bir arkadaş arıyorsan, tanışmak için doğru zaman olabilir.

naşide?34? 30 Ağustos 2024 Cuma

Merhaba, ben naşide 34 yaşındayım ve Hayatın güzel anlarını paylaşabileceğim, samimi ve dürüst bir erkek arkadaş arıyorum. İyi bir dinleyici, pozitif ve hayata karşı açık bir bakış açısına sahibim. Yeni insanlarla tanışmayı ve hayatı birlikte keşfetmeyi seviyorum. profilimde whatsapp mevcuttur

buhulu gözler 29 Ağustos 2024 Perşembe

25 yaş üstü çıtır beyler mesaj atsın

yok
Aliurey 27 Ağustos 2024 Salı

Merhaba, İstanbul'da yaşayan, 30'lu yaşlarında, eğitimli, kültürlü ve hayatı dolu dolu yaşamayı seven bir beyefendi olarak, birlikte keyifli vakit geçirebileceğim, yeni yerler keşfetmekten hoşlanan, sohbeti güzel bir bayan arkadaş arıyorum. Doğal güzelliklere, kitaplara, sanata ve müziğe ilgi duyuyorum. Hafta sonlarını genellikle şehirden kaçış planları yaparak geçiririm; doğada yürüyüş, tarihi mekan ziyaretleri veya sakin bir kafede kahve içmek gibi aktiviteler favorimdir. Hayata pozitif bakan, güler yüzlü, samimi ve hayatı paylaşmaya değer gören birisini tanımak isterim. Karşılıklı saygı, anlayış ve içtenlikle güzel bir dostluk kurabileceğimiz bir insanla tanışmak, bu yeni dostluğu zamanla belki daha anlamlı bir ilişkiye dönüştürmek istiyorum. Eğer sen de benzer ilgi alanlarına sahipsen ve tanışmak istersen, mesajını bekliyorum. Sevgiler.

elif eylül 27 Ağustos 2024 Salı

İzmir'de yaşayan, 32 yaşında, enerjik ve hayatı seven bir kadınım. Hem eğlenceli hem de anlamlı bir ilişki arıyorum. Birlikte kahkahalarla dolu anlar paylaşabileceğim, aynı zamanda derin ve samimi sohbetler edebileceğim, güvenilir bir erkek arkadaş arıyorum. Doğayı, seyahati, sanatı ve güzel yemekleri çok seviyorum. Hafta sonları sahil yürüyüşleri yapmak, yeni yerler keşfetmek veya evde sakin bir film akşamı geçirmek benim için ideal. Karşılıklı saygı, sevgi ve anlayışa dayalı bir ilişki kurmak istiyorum. Eğer sen de hayata pozitif bakan, sıcakkanlı ve yeni bir ilişkiye hazır biriysen, tanışmak için sabırsızlanıyorum. Birlikte güzel bir yolculuğa çıkmak ve hayatın tadını çıkarmak için ne dersin?

yok
Se1212 25 Temmuz 2021 Pazar

Murat ben istanbul Beşiktaş kafe çalıştırıyorum yas 30 ciddi düşünen bayan varsa yazsın 0535 219 40 91

yok
050649420**murat 11 Şubat 2021 Perşembe

ben mersinden murat yas 28 wapsap 05064942008

sait 14 Nisan 2020 Salı

merhaba ismim sait balıkesir de yaşıyorum güzel bir gece geçirmek isteyen çeşitli hallerde iletişim kurmak isteyen bayanların mesajlarını bekliyorum bana güvenin