Arkadaş İlanları
İLAN VERMEK İÇİN TIKLAYIN
resquex10 Erkek, 30 Yaşında, İstanbul

cinsel ilişki arayan bayanlar..Kendisini yalnız hisseden yada cinsel ilişki arayan bayanlar warsa arayabilir mutlu etmek ve mutlu olmak ve herkesin hakkıdır.. arayın yada mesaj atın tanışalım yalnizlıgımızı gidermiş olalım ;) 053169963**

06 Aralık 2014 Cumartesi - 8304 Görüntülenme PROFİLİNE GİT

Yorum Yapın

Mesajınız
yok
tükmen46 05 Ekim 2016 Çaramba

Merhaba Mersin de havuzu olan yazlığım var Kahramanmaraş ta oturuyorum Ekim sonun da Kahramanmaraşa döneceğim kısa süreli arkadaş arıyorum her han gibi bir maddi sıkıntım yoktur..

lamia eren 02 Ekim 2016 Pazar

Selam arkadaşlar İstanbul dan yazıyorum bekarım ciddi beraberlik için işi gücü yerin de olan saygılı dürüst ve en önemlisi özgür bir erkek arkadaş arıyorum artık kendime ait bir eş bir hayat istiyorum..

sarı ve olgun 14 Eylül 2016 Çaramba

Merhabalar ben istanbul Beşiktaş dayım yaş önemli değil saygıya ve başka şeylere önem veren güvenilir bir arkadaşlık için tanışmak isterseniz görüşebilir arkadaşlar ne dersiniz benimle görüşmek isteyen erkek var mı bekliyorum..

yok
mcrayd 18 Ağustos 2016 Perşembe

istanbuldan ciddi ve düzgün arkadaslar Merhaba ben mesut 25 Yasında Yalnız Yasıyorum Dürüst ve Seviyeli Arkadaşlık Arıyorum Beraber Zaman Geçirecek,Eglence ve muhabbet edebilecek Kişililer Lütfen Araba ve Motor Hobilerim Arasımdadır. Evcıl hayvanlarla ilgim yüksektir. Kitap olamayı ve Araştırma Bilgi Öğrenim Ön Saflarda Gelir. Sevecen ve Acık Sozlu Biriyimdir Lütfen Dürüst Ve Yalan Söylemeye Cesaret Girişiminde bıle Bulunmayan Kişiler Yazsın Whatsaap’dan Msj Yoluyla Tanısma Aşaması Gerçekleştirebiliriz. Buradan’da Lutfen itibata Geçmeden Satırlardaki önemli detayları Okuyun. Saglıcakla Kalın…

halide 01 Ağustos 2016 Pazartesi

tuttuğunu koparan bir tipe bensiyorsun yanılmam mümkündeğil erkek sarrafı olmuşum artık benimle kısa süreliğine beraberliğe varmısın canım varsan dönüş yap bana bekliyorum..

yok
sempatik c 01 Haziran 2016 Çaramba

O 546 869 3O 45 DIKKAT EVLILIK ARAMIYORUM ZAMAN BOSA GECIYOR HAYAT BOS BAYANLAR BU YALAN DUNYADA SADECE.ASKI SEFKATI ARAYAN DUYGUSAL BAYAN HICMI YOK SU YALAN MENFAAT DUNYASINDA HERSEY PARAMI.SEVGIMI.BEN MEHMET 36 YAS 170 BOY ESMER DUL FAKIR CIRKIN SANSIZ BIR GENCIM ELAZIG DAN VEYA BINGOL DEN YAKIN ILLERDEN ASK SEVGI SEFKAT BERABERLIK ARIYOM SADECE ACIKSOZLU YALANI SEVMEM KAYBETSEMDE BUYUM KISKANCIM ONYARGILIYIM INATCIYIM KISACA BUKADAR KIMSEYI KANDIRAMAM GUNAHINA GIREMEM UYAN VARSA DURUSCE HODRİ MEYDAN TURKIYEDEN CIDDI YALANSIZ MENFAATSIZ BEKAR VEYA DUL SADIK MUHAFAZAKAR BAYANLAR ARASINLAR YAS ONEMSIZ. mehmet_792hotmail.c o m

yok
sınırsızgenç2000 30 Mayıs 2016 Pazartesi

Belirttiğimden iki yaş genç olup her yaştan bayanla ücretsiz birlikte olabilirim. Korunmak için kondomu ben getiririm siz yeter ki beni isteyin. Adanada istediğiniz yere çağırın. benimle [email protected] adresinden konuşabilirsiniz. Her türlü fantazinize açığım.

Sexplato 28 Mayıs 2016 Cumartesi

Burada cinsel ilişki arayan bayanlar mesaj atın iyi vakit geçirelim

avrupai güzel 12 Mayıs 2016 Perşembe

Adana dan olsun da fark etmez canım ben her yola varım sen gelebilirmisin peki buralara birazcık takılır eğlenirdik istiyorsan ulaş bana mesaj at tanışalım görüşelim ne dersin bekliyorum...

şebnemcim343 29 Nisan 2016 Cuma

ben ben arıyorum ama kafama göre biri bulamadım sen de tipim değilsin kusura bakma saç modelini beğenmedim biraz değişiklik yap belki hoşuma gidersin canım o zaman bir şeylerimi sana verebilirim sen de yersin bir güzel..