Arkadaş İlanları
İLAN VERMEK İÇİN TIKLAYIN
mustafa1981 Erkek, 43 Yaşında, Osmaniye

bayan arkadas ve yatak partnerimrh ben mustafa biraz cirkinim ama bayan arkadas aramak benimde hakkkim herhalde face alperen tasdemir ordanda bakabilirsiniz ulasmak isterseniz 536 767

09 Kasım 2014 Pazar - 1307 Görüntülenme PROFİLİNE GİT

Yorum Yapın

Mesajınız
buse tülin 18 Kasım 2016 Cuma

İstanbul geceleri bekle beni geliyorum bugün cuma gecelere akacağım eğlencenin dibine vuracağım ama yalnız yapmak istemiyorum düzce ve ya istanbul dan istanbulun gece hayatını bilen yakışıklı erkek arıyorum..

aslı kız 20 Ekim 2016 Perşembe

Sinop ve çevre illerden tanışmak isteyen erkek arkadaşlar diğer illerden de olabilir önce tanışırız sonra görüşebiliriz seyahat sorunum yoktur gezmeyi severim 24 saat çalışıyorum 72 saat free yim yalnız yaşıyorum ve her istediğimi yapmak istiyorum..

yok
tükmen46 05 Ekim 2016 Çaramba

her daim beni mutlu edecek ve benimde onu mutlu edeceğim biri , ne isterse o olacak ama abartma dan , kendisini mutlu etmek için her şeyi yapacağım , her bir şey olabilir her konuda , tabiki de abartma dan..

gulcin su 02 Ekim 2016 Pazar

Selam ben Antalya dan gülçin seviyeli ciddi ilişkiler için bekliyorum her şey saygı ve sevgi çerçevesinde önemli olan insanın kişiliğidir güzelliği değil önce özü güzel olmalıdır maddi hiç bir sıkıntım yok aynı şekilde karşımdaki erkeğinde bu tür problemlerinin olmasını istemem..

meryem_ 14 Eylül 2016 Çaramba

Merhabalar ben otuz dokuz yaşında duygusal yalnız yaşayan biriyim yüz yüze gorüşebilceğim erkek partneri mi aramaktayım, aramızda yaşanılacak duygusal anlar tamamen aramız da kalacaktır. güzel bir masaj bile yaparım. güzel dakikalar geçirelim. ..

berfinnn 01 Ağustos 2016 Pazartesi

olsun hamama git keselen ve birazda tarz giyin oldu bitti ondan sonra çık karşıma şansını bir dene derim ne dersin fikrime musatafa mesaj at bakalım belki sanal arkadaşlık yapabiliriz ne dersin..

şekerpare 12 Mayıs 2016 Perşembe

valla paran olsa açık konuşayım bu dünya da çirkin olmazsın bakımlı elit beyefendi olursun ve para avcısı kızlar da peşine düşerler yani paran varsa dilediğin kızla dilediğin zaman beraber olma şansında artıyor etrafım da o kadar çok para delisi lüks yaşam manyağı kızlar varki..

Ah Belinda 29 Nisan 2016 Cuma

tabiki de en doğal hakkın bir de gençsin dinamik olursun partnerini mutlu edeceğine inanıyorum ama tipim değilsin kusura bakma ben daha çok maddi durumu iyi beyler tercih ediyorum biraz lüks yaşamak istiyorum..

esmercik 04 Nisan 2016 Pazartesi

eskişehir den her kese selam nasılsınız beyler ben bu aralar sıkılıyorum erkek arkadaşım dan ayrıldım bunalım takılmak istemiyorum beni mutlu edebilecek maddi durumu iyi evi olan bir müddet beraber yaşayacağım erkek sevgili istiyorum...

dilan mira 21 Mart 2016 Pazartesi

Güzel bir gece geçirmek umuduyla kayıt oldum bu siteye üç erkekle tanışdım beraber oldum üçüde hüsran bir zevk almadım yaşadığım ilişkiden lütfen gerçekten sevişmesini iyi bilen bir erkeğe acilen ihtiyacım var nasıl olur bilmiyorum denemeden de bilemiyorum gerçekten işini iyi yapanlar bana mesaj atsın telefon numaramı veririm güvenirsem..