Arkadaş İlanları
İLAN VERMEK İÇİN TIKLAYIN
gonulgul Bayan, 23 Yaşında, Kilis

mrb amacim evlilik almanyadan katiliyorum merhaba ben gul almanyadan katiliyorum hic evlenmeedim buraya katilma amacim evlilik cidi durut saygili oz guvenli adam olan adam asil bir turk erkeyi ile hayatimi birlestirmek istiyorum alsen burasaliyim ama almanyada buyudum ve babami kaybetim abimgilerle yasiyorum tek isteyim yuvami kurmak lutfen sadece cidi olanlar yasin yas farki onnemli degil (bosanmis,veya cocuklu olmasi )sorun degil yeterki adam gibi sevsin ozu sozu bir olsun

15 Ekim 2017 Pazar PROFİLİNE GİT

Yorum Yapın

Mesajınız
Skype & Telefon Adresleri Yazanlar Onaylanmıyacaktır.
Bomba5996 20 Ocak 2018 Cumartesi

Selam gül ben mert tekirdagdan katılıyorum cidden sevebilen birini istiyorum istersen bir gün konuşalım tabi sende uygun görürsen numaram

fedayi16 12 Ocak 2018 Cuma

Merhaba ben bursadan ararsaniz sevinirim

yok
38 kk 03 Ocak 2018 Çarşamba

merhaba gönül gül tanışmak istiyorum kabul edersen

Karacayli80 30 Aralık 2017 Cumartesi

Slm canım adım tolga 26 yaşındayım bekarim evlenmek istiyorsan ciddi anlamda ulasabilirsin bende ciddi biriyle evlenmek yuva kurmak mutlu olmak istiyorum

raxkedi 20 Aralık 2017 Çarşamba

Ozel geleblrmsnz

Börteçine07 11 Aralık 2017 Pazartesi

Merhaba nasılsınız tanıtım mesajınızı dikkatlice okudum sizin istediğiniz mutlu bir yuva kurmak değilmi mutlu bir yuvayla birlikte sevgi saygı huzur da istiyorsunuz değil mi ? İşte benim aradığım da bu mutluluk sevgi saygı Huzur senin sevgi saygı çerçevesinde mutlu bir yuvaya ihtiyacın var aynı şekilde benim de sevgi saygı çerçevesinde mutlu bir yuvaya ihtiyacım var ikimizin aradığı da bu ise bence biz çok mutlu olacağımızı düşünüyorum eğer sende kabul edersen cevabını bekliyorum

kaptanserhat 11 Aralık 2017 Pazartesi

Mrb cnm tanişabilirmiyiz ben adanadan

gorkem244 11 Aralık 2017 Pazartesi

Hayirli geceler tanisabilirmiyiz

Aytaç cem 11 Aralık 2017 Pazartesi

Merhaba Nasılsınız sizi tanımak isterim kabul edermisiniz sizinle ciddi bir ilişki için ve evlenmek için görüşmek istiyorum benimde sizin gibi bir hayat arkadaşına ihtiyacım var sizinle görüşmeyi çok isterim sizi tanımak çok isterim sevgi ve saygılarımla

yok
Sevgilik 07 Aralık 2017 Perşembe

Beni gorunce anlarsın tanısmak isterim